Kanske é jag galen*

Älskade söndag!
Imorgon börjar sociologi 2. Om allt går som jag vill så kommer jag att läsa 200% nu i vår. Ska nämligen läsa Kriminologi på distans, från Lund med. Ska bli riktigt roligt. Det enda som återstår är att tacka ja till den, och det skall jag göra idag. Helgen har varit lugn, eftersom torsdagen blev partande. Det började med middag hemma hos Tess, som förövrigt fyllde år. Sedan drog vi vidare till Robins korridor en sväng, för att slutligen hamna på Platå. En helt okej kväll, trots att jag inte riktigt tycker att Platå är så mycket att hänga i granen längre.
Nu sitter jag här med ansiktsmask, som snart skall tvättas bort. Sedan blir det en promenad, om inte vädret är för kallt.
Morsning korsning!

Vet ni vad?

Jag suger på att plugga nu, har inte gjort specielt mkt. Sitter mest och försöker hitta massa andra saker hela tiden som jag verkligen "måste" göra. Vore ju katastrof om jag inte städar toan, rensar i garderoben eller skurar hela köket direkt nu, helst igår.
Oh, saknar kusten nu. Shit, när ska man komma in i detta pluggandet igen? Jaja,  bara att bita i det sura äpplet* Har jag föresten sagt att jag är blondin igen?


Vad säger tomten till blondinen på julafton?


ojojoj

Nu var det vekrligen längesedan som jag skrev!
Vad har hänt?
Svar: en hel del, mycket faktiskt.. Vet inte riktigt vart jag ska börja.
Hittade lite bilder i kameran från korridorens julbak så de kanske jag ska visa lite resultat av=)






Sedan då?
Det blev Fjällbacka över julen, Sälen över nyår och sedan Fjällbacka i en vecka till och nu är jag tillbaka på ruta ett i Linköping igen. Jag har klarat alla tentor, nu är det bara en kvar som är på onsdag. Det är statistiktentan, usch fy och blä! Bilder från sälen kommer senare, nu ska det pluggas.

Carpe diem*

RSS 2.0