En liten flicka...

Grattis Malin och Marcus till eran dotter



Åh va glad jag är. Här har ni världens bästa föräldrar. Ni hittar hennes blogg på malllaballla.blogg.se
Riktigt läsvärd=)

Slipping Through My Fingers

Jag är så fruktansvärt trött i mig själva, både fysiskt och psykiskt. Allting går i ett och det känns som om att jag skulle börja grina bara någon bara petar på mig. Jag längtar till kusten och frisk luft. Måste få komma iväg och andas lite. Vet att det inte finns någon möjlighet att åka hemåt de närmaste veckorna vilket gör allt ännu jobbigare.
Ida och Sara var här i helgen, vilket var hur kul som helst. Så skönt att träffa lite folk hemifrån. De som kännt mig ett tag och vet hur jag är och vad jag behöver. Jag har så många diamanter till vänner när jag tänker efter. Jag måste bli bättre på att höra av mig till de som jag verkligen bryr mig om.

Hej igen*

Var ett tagsedan nu. Allt har vekligen gått i ett, som vanligt. Har bara pluggat och tränat hela helgen, förutom lördagen, som iof var en hel dag=) Då åkte vi på en liten tripp med korridoren. Först till chokladfabriken utanför Linkping och sedan till Vingåker, ett helt underbart ställe med sjukt mkt och billiga märkeskläder. Är såååå nöjd med mina köp, så dit blir det snart en tripp till. Köpte en skitsnygg kavaj från Tiger, två stickade tröjor från Hunkydory och ett par mysbyxor samt lyvtröja från Frank Dandy + en parfym från fröken Hilton. Ni som känner mig förstår att jag levde som en kung där inne.. shit=)
Annars då?
Sjukt mkt plugg. D enda som är bra är väl att jag faktiskt pluggar och tar tag i det som jag verkligen läsa.
Viktnedgången går faktiskt riktigt bra. Har redan börjat känna av det på kläderna och jag är mkt piggare och "gladare".  Kkar inte enbart denna bantarsoppa längre, eller rättare sagt ingeting alls av den. Håller mig till grönsaker, kött, frukter, ost.. ja, nästan allt; bara inte bröd, pasta, ris osv. Min mage mår sjukt mkt bättre av detta iaf. Sedan har jag som jag, som jag säkert skrivit innan, en dag i veckan då jag får äta vad jag vill. Dessa älskade lördagar=)


Snart skall jag dra mig ner mot stadsbibblan. Ska skriva ihop och fixa med hur alla ska sitta på sittningen om två veckor. Då blir det bvg-sittning, så självklart ska det även inhandlas en vacker blåsa inom den närmaste tiden.
Hade storbråk med afrikanerna i korridoren i fredags föresten, ska berätta om det, men inte nu. Är lite för tajt med tid nu.
Brunett var det ja=) Såg att Moa kommenterat det. Saknar dig till tusen skall du veta toka.  Var är det man säger?
Brunett och het, jo tack ja vet... eller något=)

Lite...

småseg faktiskt. Var på en föreläsning 10-12, sedan blev det konditionstränings med Frida. Riktigt gött för nu har vi ändligen kommit på att man kan se på tv när man springer eller cyklar, tiden går så mkt snabbare.
Annars har jag varit på cellprovstagning eller va man kallar det. Gjorde rätt ont, men gött att det är över. Amelie va med mig, vilket kändes riktigt gött. Tack älskade vän* Sedan blev det en kaffe på espressohouse och en massa prat.


Ikväll har jag klippt Alexander. Blev riktigt snyggt, nästan så att jag blev lite kär i honom;)
Har inte så mkt annat att säga. Jag har sjukt mkt att göra, men orkar som vanligt inte att ta tag i det.
Simma lugnt*

Dag 5



Ytterligare en ny dag, det går alldeles för snabbt. Precis hemkommen från en promenad. Sitter här med fruktsallan och kaffe, såå gott. Rekommenderar verkligen att göra fruktsallad och strö på lite kardemumma och kanel, superdupertruper gott.
Har föreläsning nu kl 10-12 och sedan blir det till att läsa. Ska egentligen iväg och ta cellprov kl 1515, men jag tror att jag skjuter fram det. Jag vet inte varför men jag är skitnervös för det, vill verkligen inte. Vet att de är skitdumt att inte bara gå dit, men.....
Nu ska jag ta tag i dagen
Carpe diem*



 


Dag 4

Fjärde dagen idag och jag har lyckats att hålla mig ifrån allt onyttigt. Börjar dock få rätt ont i magen av denna bantarsoppa, så jag ersatte den igår med kyckling och broccoli. Tränade step up igår, riktigt roligt, men shit va svårt jag har för att komma ihåg stegen. Övning ger färdighet, så jag ska ge de några gånger till.
Började dagen med en morgonpromenad med Tess. Ska snart fixa t mig någorlunda, för att sedan dra mig till skolan en sväng och plugga. Sedan blir det lite konditionsträning.


Dag 3

Morgon*
Sitter här med mitt morgonkaffe och har precis kommit hem från en promenad i rydsskogen med Tess. Duktig dag nummer tre. Igår Bestod maten av soppan, proteindrink +ersättning och frukt. Rätt nöjd med mig själv. Nu jävlar!
Nu blir det till att fixa iordning sig för om en timma så skall jag på en förelälsning.
Puss och Kram hela daaaan*


Älskade mormor*

Det är helt sjukt, för de är nästan 9år sedan som mormor gick bort; men fortfarande idag, kan jag ha dessa dagar som jag tänker på henne konstant och saknar henne så mycket att det gör ont. Undrar om de kanske hade sett annorlunda ut om hon fortfarande var här. Hur allt hade varit. Är det inte konstigt.

Den jag kunde va....



Över vida oceaner
Emot fjärran horisonter
Över hav och kontinenter
Genom skymningar och dagar
har vi färdats med varandra

Vi har vandrat samma vägar
Vi har burit samma bördor
Vi har sett mot samma stjärnor
Vi har sjungit samma sånger
Vi har delat samma drömmar

Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla da'r
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va

Som broar över djupen
Som skuggor under träden
Som eldarna i natten
Som stigar genom snåren
Har vi varit för varandra

Vi har delat samma minnen
Vi har burit samma längtan
Vi har sett med samma ögon
Vi har trott på samma löften
Vi har stått på samma sida

Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla da'r
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va

Och ingenting kan splittra oss
Och ingenting kan söndra oss
Och ingenting kan slita oss isär
Och ingenting kan få oss
att överge varann

Stormar kanske tystar oss
Skuggor kanske slukar oss
Sorger kanske tvingar oss på knä
Men ingenting i världen
kan lösa våra band

Jag är med dej vart du går
Genom månader och år
Jag är med dej alla da'r
Jag är med dej vart du far
Du är den jag kunde va

Du är med mej där jag är
Du är med mej vart jag ser
Du är med mej vart jag far
Du är med mej alla da'r
Du är den jag kunde va

Jag är med dej vart du går
Genom månader och år
Jag är med dej alla da'r
Jag är med dej vart du far
Du är den jag kunde va


Något fint..

Fick något fint till mailen igår...

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.
 

Duktig dag 2

Nu sitter jag här med en proteindrink och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Har ingen skola idag nämligen.. Jag borde tvätta*

Igår bestämde jag och Tess för att inte gå ut förrän sista helgen i September. Nu är det ju så att det bara är två veckor det handlar om, men ändå:P Tanken är att vi ska vara nyttiga, träna och ta hand om oss själva tills dess.. Sedan kommer d gå utför;) Närå, planen är att vi ska börja bli nyttigare; med en liten kickstart. Andra dagen in på bantandet för min del. Gårdagen bestod av mängder av frukt och sedan min soppa som jag gjorde härom dagen +massa kaffe. Kaffet kan jag inte ta bort, de får mig att orka upp på morgonen. Längtar riktigt efter mitt morgonkaffe när jag vaknar... är man vuxen då?

Denna dagen har jag börjat med en morgonpromenad med Tess. Gick inte så länge dock, pga mitt skoskav. Måste köpa nya träningsskor med högt skaft






Härliga söndag

Ist för att bara ligga och sega i sängen så skall jag faktiskt ta tag i dagen. Jag ska ha en ta-hand-om-mig-själv-dag. Ögonbrynen skall plockas, ansiktsmasken ska på, musiken ska spelas högt och jag ska sjunga med och dansa med sopkvasten.. Sedan blir det träning kl 15 med Tess.



Glömt att berätta om gårdagens soppa. Gjorde en såkallad "bantarsoppa". Passar på nu medan det är så billigt med grönsaker på hemköp. Så, grönsakssoppa står på menyn några dagar framöver.

Vad har hänt?

Har haft sjukt mkt de senaste dagarna. Pluggat i panik inför en hemtenta som jag sedan nästan satt med dygnet runt med, tisdag tom torsdag. Känner mig inte direkt mkt klokare av den, för jag kommer knappt ihåg vad jag svarat på frågorna.

Efter att vi lämnade in tentan åkte vi med Ida till "Ulrika marknad", vilket var sååå mysigt. Rikigt längesedan jag var på en marknad. Allt från munkar, marknadschoklad och sockervadd till karuseller, skitsaker och riktiga fynd. Det finns verkligen allt. Kom iaf hem med en sjal, munkar och en trumma. Mkt nöjd*
(Bilden under har inte jag tagit, men den är från denna marknaden. Dagen vi va där på var mulen och regnig, vilket gjorde att Ida verkligen fick visa sina körkunskaper när vi skulle komma från parkeringen som bestod av gräs, lera och vatten.


Torsdagskvällen spenderade jag med Ida, Tess och Amelie. Det blev en vääldigt sen förfest med ett par otroligt lättpåverkade flickor. Nu kan ja lova att de kändes i huvudet att man panikpluggat de senaste dygnen. Jag var helt slut.

Annars har hela helgen varit lugnt. Sov bort hela fredagen, likaså lördagen. Avslutade iof den, efter många om och men, med en liten filmkväll me Tess och Frida. Såg filmen Angel. Den var sjukt skum, mer säger jag inte. Inget jag kommer se igen iaf. 

Idag blir det träning med Tess och kanske att jag gör ett ryck i köket med. Vill mest bara försöka ta det lugnt nu när man äntligen är lite fri från skolan. Det är verkligen inget som jag måste göra och jag njuter verkligen varje sekund av det.

Det är föresten en kille som spökar i mitt huvud, eller rättare sagt två och jag vet inte va jag ska göra eller vad jag vill. Jag kanske bara rent av är sjukt feg jusst nu. Det känns så iaf, usch.. vet inte va jag ska skriva. Måste nog bara tänka en massa och sedan bara betämma mig för hur fasen jag ska göra med detta. 

Kyss, klem, hej*

Klokt....

Jusst nu sitter jag på universitetet och tänker på att jag borde plugga. Tanken som räknas, eller hur är det nu igen=)
Lästa iaf några kloka ord som en kompis hade skrivit på msn..

"Mycket få människor lever inte idag. De flesta gör förberedelser för att leva imorgon"

Brunett

Shit, jag är inte blond längre. Har blivit brunett igen.. En riktig mörk brun blev det. Snyggt men ack så ovant.
Precis kollat på fotbollen och käkat soppa. Är dyngförkyld och har spenderat hela dagen på universitetet. Kan väl inte påstå att jag fått så mkt gjort, men ja gick dit iaf. Imorgon blir det plugg igen. Planen är att vi ska befinna oss på universitetet kl 10. Får la se när vi kommer iväg.
Morsning korsning*

Morning Glory

Himlen är klarblå och solen lyser här i Linköping. Egentligen borde jag ta en promenad i rydsskogen, men det finns ingen kraft till det. Är så frutansvärt trött. Tror att jag håller på att dra på mig någon skit. Fyra andra är sjuka nu i korridoren så det är säkert min tur.
Idag blir det iaf till att plugga på bibblan nere i stan. Paula ska hänga på och m Tess känner sig kry så dyker la hon upp lite senare med. Iaf när det är dags att gå på stan=)
Ska köpa hårfärg idag är det tänkt. Jag ska bli brunett igen. Tycker alltid d känns bäst att bli brunett på hösten och blond framåt vårkanten, har nästan alltid varit så.
Nåja, dags att ta tag i dagen
Take care*


Blivande beteendevetare...

Ligger i sängen nu och har ett halvt öga på tvn, ett på datorn och ytterligare ett halvt på den sjukt tråkiga boken som jag måste läsa ut innan måndag. Det låter kanske som jag är skelögd nu, haha=) Kvinnor kan göra många saker samtidigt, eller hur va d?!?!
Ligger och kollar lite på vad jag kan jobba med när jag är klar. Det är helt klart dags att börja fundera på vad jag vill rikta in mig på. Bara läst ett år iof, men ändå. Tiden bara rinner iväg. Sjukt att man faktiskt ska få en "riktig" yrkestitel. Är iof frisör i grunden, men ändå.
Undra hur Karl Marx tänkte.. Inte fasen kunde han veta att lilla jag skulle tvingas läsa en bok om honom över hundra år efter hans död, bara för att få bli beteendevetare=) Lite coolt faktiskt
Nåja, plikten kallar.

Simma lugnt*

Ny blogg...

och det känns sååå gött. Faktiskt saknat att skriva. Har ångrat mig som fasen att ja bara stängde ner vastkustflikka.blogg.se. Sedan startades ju realpearl.blogg.se, men vi kom inte riktigt överens:P

Nya tag nu iaf...

    Time to stand up....
    Time to grow up.........
    Time to let go...................
    Time.........................................


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0