HoneyHoney

Det var ett tagsedna... Har haft så himla mkt och har fortfarande mkt, men tänkte bara berätta att jag mår så sjuuukt bra!
Första snön har kommit, vi har julbakat med korridoren, jag har varit på grymma kalajs och nu är det bara pluggande och projektarbete som står högst på min lista. Efter onsdag så kommer allt att lugna ner sig en aning.
Åker hem nästa fredag, så om två veckor idag är jag hemma. Ska bli sååå skönt att träffa alla. Har inte varit i Fjällbacka sedan i augusti, så jag ska bara suga in allt som det går av kusten innan det är dags att dra mig till östra sidan igen.
Kommer alltså att åka hem den 19:e, den 27 blir det sälen med världens goaste gäng +många många fler. I vår stuga kommer Jag, Cissi, Christopher, Johan, Marcus, Daniel, Vincent och Fredrik bo. Sååååå roligt, jag lääängtar. Den 3:e lämnar vi sälen och då funderar jag på om jag ska åka förrbi Stockholm på väg till Linkan igen, eller om jag ska raka vägen hem. Får se vad som händer. Måste iaf tillbaka relativt tidigt pga. projektarbetet som vi kommer att få finjustera då.
Nu ska det pluggas vidare. Bilder på vår julgran, (som vi snodde inatt), och vårt julbakande kommer.
Kära vänner, bekanta och okända. Ha en alla tiders dag*


RSS 2.0