Shit va roligt

Jag har varit på jordens roligaste träning ikväll, BOX -Konditions- och styrketräning med slagkombinationer och sparkar. Det var verkligen grymt och ledaren lika så, även om jag råkade fläta till honom två gången i ansiktet:P Lika glad var han för det.....
Detta är, som ni kanske förstår, något som jag och Fia komer fortsätta att gå på. -Mer BOX åt folket!

Yo

Härliga tisdag! Måtte denna veckan gå fort, för jag lääängtar till lördag då man kan få käka pepparkaksdeg. Snön ligger kvar på utsidan, tackolov. Blir mycket ljusare och mysigare när den får vara kvar.
Nu ska jag gå igenom alla gubbar, fan och hans moster för att sedan få lite ordning i allt so jag måste kunna tills nästa vecka. Har tentan om två veckor from idag.
Simma lugnt*

åååå, saknar!

Precis pratat med Zara i telefonen och oj, vad jag känner att jag saknar henne och lilla Aurora. Ska bli sååå skönt med jul och ledighet igen. Jag läääääääääääääääääääääääängtar*


Pjuh...

Handledarmötet gick hur bra som helst, så jag är lättad. Det verkar verkligen vara en riktigt bra handledare. Vi fick svar på alla några frågor +massa andra bra saker.
Åt lussekatter idag i skolan för första gången iår. Lika gott som senast jag åt, älskar verkligen dessa små saffransbröd. Efter några timmar i bibblan och datasalen drog jag och Mikaela vidare till gymmet där jag först körde 50min kondition för att sedan avsluta dagen med 30min coreboll. Enligt mig så var dessa 30 minuter bortkastade. Tränar helt klart magen bättre själv, utan den där bollen.
Annars då? -Jo, men det är bra. Mängder av överskottsenergi som jag inte vet vart jag ska lägga bort någonstans. Borde lägga den på vettiga saker som plugg, men ork! Imorgon skall iaf jag och Mikaela till stan. Hoppas att jag hittar några snygga kläder. Skulle sitta fint nu.

Lunch innan kl 10

Klockan går sakta när man vill att den ska fly iväg och igen. Längtar tills ikväll, då jag får sova igen. Inte så bra start på dagen kanske.
Värmer lite spenatsoppa nu, blir en riktigt tidig lunch idag eftersom vi ska träffa handledaren redan kl 1210. Ska möta henne i B-huset, där vi egentligen inte alls hör hemma. Detta är teknologernas hus, ni vet de där tekniktöntarna;)
Over and out*

öööööööööh

För ca 50 minuter sedan ringde det på min dörr. Ni förstår, det händer rätt ofta att lakristomtarnas lakristomtekompisar ringer på min klocka när inte självaste lakristomtarna öppnar dörren. Annars brukar jag bli lite lätt irriterad när det plingar på min dörr, men när det kommer till 0710 tiden så är det veeeerkligen inte okej!
-Jag har sovmorgon idag....


Uh va gött

Uh va gött det var att träna. 45min kondition +ben. Är lagom mör i kroppen nu, men ändå inte på något konstigt vis. Har lite smått överskottsenergi.
Det är verkligen snart jul och det känns hur gött som helst. Bara ta det lugnt. Få komma hem ett tag och andas ut lite. Gu va skönt det ska bli.
Morgondagen kommer att bli lååååång. Först skall jag möta Mikaela kl 11. En halvtimma senare ska vi möta Natta och Sofia utanför C-huset. Kl 1210 så har vi vårt första möte med handledaren som ska följa oss hela december månad. Hoppas verkligen att hon är bra nu! Efter detta möte, som förmodligen kommer sluta bra, så ska vi börja ta tag i arbetet på riktigt och sedan kl 1830 blir det coreboll och kondition.
Sedan är det bara att ta sig hem igen, soooova ut och vakna upp till en ny och givande dag.

Träning

Idag skall jag faktiskt vara duktig och hänga med till gymmet. Ska köra kondition hade jag tänkt. Fortfarande lite lata (och i chock för all snö) att vi nog måste ta bilen;)
Har precis druckit av ett te som Amelie glömde här i söndags. Det smakar gräs blandat med mint. Känner mig lite som en häst faktiskt.. Mysigt*
Har föresten spelat sönder Eagles låt, Hotel California idag. -Welcome to the Hotel California. Such a lovely place (Such a lovely place) Such a lovely face... lalalalalla

Städat och fint

Tog tom lite bilder så att ni ska få se. Tyvärr är min kamera kass, eller så hade jag helt enkelt fel inställning för bilderna blev suddiga...  De bästa är väl att det inte syns om jag missat någon damråtta

Såhär ser det ut när man står i hallen och ser in mot mitt lilla rum


Kollar man höger så ser det ut såhär..


och vänster....


forts...


......


och sista....


Åh Dumplings...

Nu började jag kolla tillbaka på gamla bilder från förra terminen i korridoren..
Vi gjorde egna dumplings. En rätt från Kina som Emely visade. Det är som små degknyten med köttärs i. Sjuuukt gott var det iaf.




Jag ser det snöar*

Gårdagen slutade med en promenad i det iskalla vädret och sedan glögg lite senare på kvällen med några i korridoren. Det är verkligen sjukt gott och jag vill bara dricka det hela tiden. Kommer nog vara lagom trött på det på julafton.
Idag tog jag och Mikaela bil till skolan, vilket var rätt gött eftersom det yr ner massa snö här. Älskar snön, sålänge den ligger på backen eller åker rakt ner från himlen; inte när det åker runt i virvlar och fryser ner mig till en isbit.
Här är en bild från i februari. Då gjode vi två ypperligt snygga snögubbar, eller rättare sagt Viktor gjorde och vi hjälpte till på ett hörn...

Prince, jag, Jakob och Fofana


Emely, Jakob, Jag, Fofana, Maggan och Prince

Allas vår älskade spanjor, Viktor


Dodododo.. U Can't Touch This

Vet inte varför jag har denna låten på hjärnan.
Precis gjort spenatsoppa. Skitenkelt, inte specielt gott men sjukt nyttigt

Bitter*pip*

Nu har jag och Maggan retat upp varandra i köket. Båda vaknade med skithumör, haha=D Det gick liksom så långt att vi kom på oss själva med hur bittra vi va. Då kan man inte låta bli att garva.

Hål i taket..

Jag älskar verkligen Martini Asti, synd bara att det ofta medför en risk med "dödlig" utgån för vårt tak.


Helgen*

Helgen har förövrigt varit konstig. Fredagen började med vårt sista seminarie innan januari. No more skola innan dess=) Bara att arbeta med projektarbetet. Seminariet gick bra, men vi kommer att ändra några saker i vår frågeställning.
Fredagskvällen blev det fest här med spel, dicka och en massa popcorn. Lagom runda om fötterna drog vi oss vidare ner på stan, till studentklubben NH. Det var nog den längsta tiden som jag någonsin har stått i kö för att kunna komma in på ett ställe. Väl framme så kostade bara inträdet 10kr, vilket nog var det minsta jag har betalat för ett inträde.
Hade sjukt roligt hela kvällen utan att jag kommer ihåg varför, bara att det var roligt. Bra i gasen var jag iaf, vilket kändes igår då jag låg pall nästan hela dagen. Det var nästan så att jag funderade på om jag fortfarande var full när jag vaknade på morgonen.
Nu ska jag förbereda lite skolsaker och sedan blir det förmodligen en promenad, om inte vädret blir allt för kasst.

Fånga dagen*

Suck!

Jag är lite smått irriterad, efter att ha vaknat femtioelva gånger pga att folk inte stänger glasdörren in till det stora rummet. Suck! Gör man inte det så hörs det som om "festen" är i min hall. Uppenbarligen så når inte informationen fram iaf...
Läste på aftonbladet att de varnar för att ta sig ut på vägarna idag. "Stormbyar, snöfall och extremt vinterväglag väntas under söndagen". Så, kära vänner, ta er inte ur på vägarna om det inte är ett måste.

Over and out*

Mohahahahahahaha...

Läste precis mailet som visade hur många som klarade sig, på den tentan som jag klantade till mig på...

14 st fick G utav 65 st som skrev den
SKJUT MIG!!!

Glögg

Det blev glögg igår! Andra gången för iår. Vet att det är tidigt, men jag kunde inte vänta längre. Jag har varit så sugen på det sedan jag drack det förra gången hos Katarina. Det hör liksom till nu när det är mörkt, kallt och mörkt (igen) ute. Avskyr egentligen mörkret, men att man faktiskt kan tända ljus och och krypa ner under filten gör det hela sååå mkt mysigare. Längtar tills det ligger ett tjockt vitt täcke utanför fönstret med, om det nu blir någon snö här nere iår.


Trumvirvel

Årets julvärd är......


It tears me up

Ibland kan man höra eller läsa texter som passar in perfekt på en för stunden. Det är precis såhär jag känner nu. Kan verkligen inte beskriva det bättre själv. Det är verkligen sjukt när det gör lika ont att vara kvar som att släppa och gå vidare.

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you,
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking,
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

what are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell something that ain't real

Well the truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

But we're running through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late (too late)

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I cant tell you something that ain't real

Well truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again

Vet ni vad?

Nu har jag dragit ut alla mina kläder från garderoberna.. Det ligger verkligen kläder överallt och nu orkar jag inte ta tag i saken. Slutföra detta lilla projekt känns totalt skittråkigt!

Garderoben

Ska nog rensa garderoben idag. Jusst nu har jag pressat in alla kläder, så det är nog dags för en liten bortsållning av diverse plagg som jag ändå aldrig använder.

Den mest klockrena kommentar om en garderob har nog Andreas yttrat. Han tyckte att David var lite väl feminin och när det blev nog så sa Andreas (på jordens värmländska) -Faan.. Kan någon hämta en garderob så att David kan få hoppe ur den da?

Nära att klippa till mig själv

Är sjukt nära att klippa av håret nu. Det är liksom halvlångt, så segt verkligen. Känner mig aptråkig.

Pm hela dagen lång

Ska snart pallra mig till skolan, där jag lär skriva Pm hela dagen lång. Längtar inte direkt! Jag har bara dagen idag i skolan, sedan ett seminarie på fredag och efter det så har vi ingen planerad skola förfän i januari. Är det inte ljuvligt? Ändå¨funderar jag seriöst på att skippa dagens föreläsning:P

Tornby med Fofana

Snart blir det en sväng till Tornby med Fofana. Skall handlas mat och diverse saker till korridoren. Bland annat en adventsljusstake till första advent.
Förstå att det snart är första advent, närmare bestämt om två veckor idag. Sjukt, va fort tiden går

Tinna stickar

=Sant!
Jag har stickat i helgen, vilket har resulterat i en nästan färdig bandana, eller liknande. Pandband kanske man säger. Blev skitfult faktiskt, grått, svart, blått, vitt och gult. De är ojämt, massa hål i och ser allmänt B ut; men lika bra mår jag för det. Kanske inte ska sätta för höga krav på mig, eftersom jag egentligen inte alls kan sticka.

*Daimbomber*

Jag och Sofia bakade daimbomber i fredags. Skillnaden bland dom och "vanliga" muffins är nog bara att man använder sig av philadelphiaost ist för smör.


Ingredienser:
3 dl vetemjöl
1 1/2 dl socker
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
300 g Philadelphiaost
3 daim (styckbitarna som brukar ligga i 2-pack)

Mardröm på mardröm

Vaknade precis av jordens mardrömmar, så nu har jag ingen som helst lust att försöka somna om. Jag drömde bland annat att jag var ute på havet, med en jättestor båt i världens storm. Sådär så man försvinner mellan vågorna och inte riktigt vet om man kommer upp på andra sidan eller ej.
Nä, nu får det bli frukost så att jag kommer ner på jorden igen.


Lauri Quinn Loewenberg är amerikansk drömtydare och hävdar att mardrömmarna är tjatiga men välmenande hjälpare. De vill få dig att inse vad du måste förändra i ditt liv.
Den vanligaste mardrömmen är att falla.
Den, säger Lauri, kommer när du är rädd för att misslyckas. Du känner att du håller på att tappa kontrollen eller att något i ditt liv utvecklas åt fel håll. Drömmen är det undermedvetnas sätt att säga "Håll ut, du fixar det här, ta ett grepp, det här kommer att ordna sig!"
Den vanligaste återkommande mardrömmen är att bli jagad. Natt efter natt drömmer du att någon är ute efter dig. Det handlar om att det är något i ditt liv som du försöker undvika. En konflikt du inte vill gå in i, en människa som du inte vågar säga vad du egentligen vill till eller ett problem som du inte vill ta tag i. Mardrömmen säger "Sluta springa, du måste ta tag i det du tycker är obehagligt. Det är dags att sluta leka kurragömma och börja stå upp för dig själv och vad du vill".
Kanske drömmer du att du är naken mitt bland andra människor. Du är livrädd att bli upptäckt, men ingen märker ens att du är naken. Det är drömmens sätt att peka på att du förstorar problem. "Titta, ingen annan bryr sig. Slappna av, det är inte så farligt som du inbillar dig."
En annan vanlig mardröm är att du ska göra något men inte hinner, inte lyckas. Du missar bussen, du lagar middag men får den aldrig klar trots att gästerna redan har kommit och sitter och väntar. Eller du är i ett klassrum och vet att du är i fel klassrum men kan inte för ditt liv komma på var du egentligen ska vara.
Det är en förhandsrepetitions-dröm säger Lauri Loewenberg. Du spelar på prov upp det-värsta-som-kan-hända varianten av en händelse. Då övar du på kaoset och kan sen tryggt räkna ut hur du ska handla när du kommer i en liknande situation i vanliga livet.
I genomsnitt drömmer vi 100 000 drömmar under vår livstid, ungefär fem per natt. Totalt betyder det att du tillbringar sju år i det mystiska drömlandet. Lär du dig att komma ihåg - och förstå - dina drömmar hjälper det dig i ditt vardagliga liv.

NÅGRA VANLIGA DRÖMMAR - SÅ TOLKAR DU DEM
Lik
* Du drömmer om lik - det är dags för dig att avsluta något i ditt liv. Det är något som du håller fast vid trots att det inte längre fungerar. Det är dags att lämna det, begrava det och gå vidare med ditt liv.

Jordbävning
* Du drömmer om jordbävning - ditt liv är på väg att förändras radikalt.

Missa tåget
* Du missar bussen, tåget, flyget - finns det någon möjlighet i ditt liv som du är rädd att missa?

Storm
* Du drömmer om storm - det kan finnas en massa ilska i dig som ska ut.

Du letar
* Du letar och letar och letar efter något i drömmen - du saknar riktning i ditt liv, dags att lyssna på dig själv och dina känslor.

Ormar
* Du drömmer om ormar - det kan dels handla om helande energi, dels om att någonting i ditt liv håller på att förgiftas.

Trasig toa
* Du drömmer om en trasig toalett, det är stopp i rören och allt är smutsigt - du klarar inte att göra dig av med negativa känslor. Du behöver lära dig att ta itu med det negativa, reagera utåt och inte bara hålla det inom dig.

Fångad
* Du drömmer att du är fånge - kan tyda på att du stelnat till, stannat i växten. Är det någon situation du behöver komma loss ifrån?.

Du kräks
* Du drömmer att du kräks - drömmen försöker säga dig att det är något i ditt liv som inte är bra för dig, tänk över vad det kan vara och gör dig av med det.

Tänderna lossnar
* Du drömmer att du tappar tänderna och spottar ut dem - oftast symboliserar tänderna ord. Det är något du behöver säga. Tappar du bara tänderna (utan att spotta ut dem) kan det vara drömmens sätt att tala om för dig att du pratar utan att tänka dig för.

Älskade fredag

Jag älskar fredagar, iaf de fredagarna då jag vet att jag inte behöver göra ett skit under hela helgen. Det är en sådan fredag idag, vilket är sååå gött. Jag ska faktiskt inte ens ta mig ut på krogen, iaf inte som det ser ut nu. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt.
Dagen har jag spenderat på universitetet, varpå en timma var en kreativ sådan och resten av tiden bara totalt onödig.
Jag har tänt ljus i hela mitt rum och funderar på att ta en liten powernap innan dagens stora fråga... Vad ska det bli för fredagskäk?

Bättre sent...

......än aldrig:P
Föreläsningen idag var grym. Blev sjukt peppad efter den. Nu är det jag som ska bli egen företagare, iaf i slutändan. Shit va roligt, har aldrig blivit så peppad som nu. Föreläsaren var grym och hade mäktiga historier att berätta. Man ville bara höra mer och mer om hennes erfarenheter ute i arbetslivet.
Efter föreläsningen så tog jag, Anna och Tess en kaffe i kårallen medan vi skrev klart och fixade med budgeten som skall in till suff om nollningen som vi hade i början av hösten. Nu är den helt klar, så nu väntar vi bara på de resterande pengarna som vi lagt ut.
Nu ikväll så lyxade jag och Amelie till det med ost och kex. Sååå gott* Sedan blev det glass och film med samtliga i korridoren. Kommer inte ihåg vad den hette, men helt okej va den.
Annars då?
Jämna plågor=)


Koppar

Glömde berätta att mitt hår fått en släng av lite kopparliknande färg och jag hatar det, verkligen avskyr det.
Okej, tack hej*

Rookiedagen

Idag ska jag få gratis lunch, eftersom jag ska gå på en lunchföreläsning om att starta eget företag.

Rookiedagen erbjuder dig som student en chans att träffa företagare & entrepenörer från LiU. Det är gamla studenter som en gång gjorde precis det du gör nu - och som någon gång under sin karriär anställt sig själva.
Varför får man för sig att starta företag? Bli inspirerad, knyt kontakter och få motivation till att ta tag i dina idéer!

Jag ska gå på Maria Bauer föreläsning. Hon är beteendevetare och driver en konsultfirma där hon handleder och utbildar personal inom vård, omsorg, säkerhet & pedagogiska yrken. Skall bli kul, hoppas jag*

Någon sitter där uppe och pissar på mig

What a day
Denna dagen har inte riktigt gått som planerat.
Pratade med Amelie på morgonen och bestämde att vi skulle ta oss till stan, ta en fika och plugga lite. Precis innan jag skulle gå hemifrån så kom jag på att jag va tvungen att ta med mig lite papper som jag kunde skriva ner anteckningar på, ner till stan. Varpå jag tog de blanka papprena som var över efter tentaskrivningen i fredags.
Vad ramlade ur då, om inte ett av svaren på tentan?
Då har alltså jag, Tinna, klantat till mig så in i norden att jag lyckats få med mig ett av svaren bland papprena hem. En 8p fråga är alltså åt helvete. Fy fan! Jag är så arg på mig själv att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har aldrig varit med om något så jävla idiotiskt som att klanta till sig på en sån grej.
Först skrattade jag mest nog bara åt min klantighet, men sedan gick det över till storbölande. Stackars Amelie fick ta hand om mig halva dagen i stan. Var totalt förstörd. Orka skriva den igen, nu blev det liksom definitivt att jag verkligen kommer att få skriva om den; eftersom jag inte har en fråga. Jag är så arg på mig själv, hur kan man vara så klantig? Förra gången var jag 2p ifrån att klara denna skiten och vad händer nu? Jo, jag råkar få med mig ett helt jävla svar hem och svaret är 8 feta p. Det är fasen inte rättvist..
Känns som om att någon sitter där uppe och pissar på mig.
Det är orättvist, för jag kan fanimej denna tentan, fy fan!!!!!!!!!!

Annars då? Joråsatte.... annars är det bara bra med mig*

Redan vaken

Är redan vaken och jag har inga "måsten" förrän på fredag. Sååå gött!
Jag borde rensa i garderoben idag, samt gå igenom lite skolpapper som det är på tiden att jag tar tag i. En liten promenad och en sväng till gymmet skulle inte heller sitta helt fel.
Jag längtar faktiskt till december. Då ska jag åka till kusten och hälsa på alla, men även till Karlstad. Längtar så efter att få se Malin och Marcus lilla mirakel Lowa och Mickans och Tonys Samuel.
Ååå jag längtar*

Älskade Freddan

Oj vad jag saknar denna mannen. Min älskade vän från Skövde.
Precis avslutat ett samtal med honom. Var inte direkt igår som jag pratade med honom senast. Han är alltid så klok och får mig alltid att tänka en gång till på saker som jag varit hundra bestämd på innan.
Shit va bra han är! Hoppas alla har en vän som min Freddan*


Hår Hår och åter Hår

Nu har mitt hår kommit till en sådan längd att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med det. Vill ju testa att ha långt hår ett tag, men nu när jag verkligen börjar få det så känns det bara tråkigt. Har ju det nästan alltid bara i en tofs iaf. Booring*
Kortet under så har jag i hårförlängningen, skall nog faktiskt försöka att stå ut och spara. Bara färga utväxten och försöka hålla mig kvar till brunt hår, så det inte lätt blir slitet.
Brunett och het.... jo tack jag veeeeet;)

Amelie-pamelie-päron-p*

Sitter med en kopp kaffe i högst hugg och snart blir det en promenad med Amelie i rydsskogen. Ska bli riktigt gött att komma ut lite, även om vädret inte är de bästa direkt.

Nämen goooodmorgon

Jag klättrade på väggarna igårkväll. Har haft så mkt att göra de senaste veckorna, att jag igår, när jag inte hade något som jag var tvungen att göra, blev sjukt rastlös. Det känns jättekonstigt att jag faktiskt inte har några som helst "måsten" nu, när hände det senast?
Min "understimulering" resulterade i att jag tog ut låten Calling you på gitarren, flätade hela mitt hår, råkade kasta en pomelo i Alexanders huvud, såg det nya avsnittet av OTH och turbostädning av mitt rum.

Gottgottigottgott

Vettifasen vad detta blev, men helt okej och mättande är det iaf.
Köttfärs, lök, champinjoner, passerade tomater, vitkål och vita bönor +salt, vit- och svartpeppar, organo och en buljong. Cowboysoppa a´la Tinna kanske:P

Cowboysoppa

Varit i skolan, fixat med gruppen, tränat, hem igen och nu är det dags att ta tag i min "nyttiga" vardag igen. Inga mera onyttigheter på vardagarna.
Ska göra något som liknar en cowboysoppa, fast utan potatisen. Blir nog gott, jag som älskar soppor! 

Annars blir det till att ta tag i pluggningen. Den mycket givande boken Samhällsvetenskapliga metoder skall jag sätta tänderna i, mumma*


Kors i taket..

... Tinna är redan färdig och jag behöver inte ens gå ut än. Jag brukar alltid vara klar i sista sekund. Jag har tom hunnit att måla naglarna halllonröda.
Gött med I.d. makeup, bara att dutta på lite så är det klart. Naturligt och fräscht! Sedan färgade jag ju mina ögonfransar igår så jag tänker inte bry mig om någon maskara heller. Håret är bara uppe i en tofs mitt på huvudet och sedan är det klart. Allt kanske har tagit ca 2min.
Halleluja praise the lord!
Jädrar ja, träningskläder va de med..
Carpe diem*

Blåbärsglögg

Blossa kommer med olika smaker på glögg varje år, sedan 6år tillbaka tror jag att det är. Fick iaf veta nu i helgen att årets glögg är av blåbärssmak. Lätt värt att testa*

Morning Glory

Jag kanske är knäpp, men jag älskar värmen av datorn i knät. Speciellt på morgonen när jag alltid fryser arslet av mig. Har tänt ljus och gjort en kopp kaffe, om en timma skall jag möta Mikaela. Har inte kollat ut än, men det låter som om att det blåser riktigt mkt ute. Ljudet av blåsten kombinerat med att det är svinkallt utanför mitt täcke gör det inte direkt lättare att pallra sig upp.


okej..

Ibland är faktiskt Alex en pärla. Först har jag fått middag, en väldigt salt sådan, men ändå, mkt good. Nu sitter jag här med ost och kex, mumma. Skulle kunna leva på olika ostar och oliver, såååå gott.
Ser på filmen som går på fyran, en riktigt förutsägbar tjejfilm, vilket är perfekt en segdegsöndag som denna.
Idag har jag färgat min utväxt och ögonfransarna, så nu känner jag mig som en hel människa igen:P Imorgon är det dags att ta sig till gymmet med, var ett bra tagsedan och jag känner verkligen hur det börjar gå utför med min lilla tänka viktnedgång. Blir iaf kondition och lite ben efter skolan. Ska ha någon föreläsning om dataanalys-blablabla tror jag, sedan blir det campushallen för hela slanten.

Ont det gör ont

Konstigt att det ska göra så ont i mig när han hör av sig. Pratade med honom igår och idag har jag riktigt dåligt samvete. Känns som om att jag var otrevlig, men jag var nog bara full, tror jag.
Som jag känner nu så borde jag berättat hur mkt jag saknar honom, tänker på honom och allt, istället för att påstå att jag bara saknar honom lite, som om att det inte spelar så stor roll alls; vilket är en stor fet lögn. Det är murarna som kommer upp och dom är inte de lättaste att riva ner. Jag är så rädd att bli sårad, eftersom jag vet att han är en person som jag skulle kunna bli riktigt sårad av pga att jag känner som jag gör.
Så, istället för att säga vad jag verkligen känner så blir jag kall och pallar inte att han får reda på det. Kanske är det lika bra, eftersom det förmodligen inte skulle kunna fungera.
Vill så gärna kunna höras av med honom, som en kompis, men det går inte. Fein!
Åh va jobbigt....

`Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I`m sorry
I can`t be Perfect
Now it`s just too late
And we can`t go back
I`m sorry
I can`t be Perfect


Morgon folket

Precis vaknat efter en sjjukt rolig utekväll. Den startade med en grogg och sminkning här hemma. Sedan blev det en sväng till Katarina som bjöd på vinglögg (årets första). Nästa fest var en födelsedagsfest hos Karin där det bjöds på mängder av godsaker. Lagom runda om fötterna drog vi oss vidare mot NH, där vi mötte upp David och Robban.
Kan säga att det var längesedan som jag hade en så rolig utekväll. Vi bara körde järnet hela kvällen lång. Har tyvrr inga bilder från igår, men ja bjuder på en olding

Allt från klippning till pepparkakor*

Precis klippt Sergej och nu blir det tv-tittande. Funderar på att se på Lejonkungen eller något så man känner sig liten igen. Vore gött, mitt upp i all skit. Shit va jag är pessimistisk. Ska försöka skärpa mig. Har ju egentligen inga stora problem.
Dagen har bara sprungit ifrån mig, vet inte va jag har gjort med den ens. Städat efter gårdagens bravader och klippt en person. Det är allt. Två saker och det är redan mörkt ute, illa det.
Pantade alla burkar från igår, blev hela 46kr som kommer gå till ljusstakar till korridoren. Ska bli riktigt mysigt med första advent och allt. Dricka glögg och äta pepparkakor. Mumma*

NeHej!

Det gick inte bra igår, vilket suuger för jag orkar inte läsa till den igen. Jag känner att jag skriver vg på sociologin och pedagogiken, men när det kommer till psykologin så sabbar den hela tentan och eftersom reglerna är att man måste klara alla delar samtidigt så blir det att man får skriva om precis allt.. En tenta är på ca 20 sidor, vi skriver om det vi lärt oss i en 18p kurs på 4 timmar. Fuck it!

Annars då?
Bara trött, längtar hem. Vill till kusten och träffa mina kompisar. Känns som om att alla mina närmaste vänner är tusen mil bort. Jag saknar er!!!
Viktor fyller år idag, så grattis till honom. Slog mig häromdagen att jag faktiskt blir 24år nu i mars. Det är helt sjukt va fort tiden går. 24BAST! När jag var lite så trodde jag att jag skulle ha barn vid den åldern. "No way in hell Kjell" känns det som nu iaf. Vill vara färdig med alla först, sedan är det ju ett plus om jag har en pojkvän först:P
Tror att jag ska färga håret idag. bara utväxten dock och kanske, kanske någon liten slinga. Är redan trött på mitt bruna hår. Det är inte lätt att vara Tinna ibland inte.
*  har hört av sig och jag vet att jag inte borde svara eller bry mig om det; men det är såå svårt. Det är jättesvårt att glömma någon som man absolut inte vill glömma, även om man vet att det är de bästa. Antar väl att det är förnuftet som säger nej och allt annat JA! Jag saknar honom så fruktansvärt mycket, men det skulle jag aldrig erkänna för honom. Den jädra stoltheten sväljer jag nog aldrig.

SKÅL!!!!!!!!!!!!!!!! Hej*


Om 24 timmar är det över

.. då är jag förmodligen full och glad, eller kanske bara full:P
Det blir natten nu iaf. Orkar inte läsa på mera idag. Känns som om att jag blandar ihop allt nu, sååå nu är det dags att deja kudden.
Fånga natten, eller nått*


Helt slut..

Sjukt trött och huvudet känns helt tomt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Varför är det alltid såhär innan en tenta för? Känner sjukt stor press inför denna tentan. Vill inte alls.......

PluggPluggPlugg

På fredag kl 18 är det över, ska bli sååå gött, även om jag nu känner att jag nog faktiskt skulle behöva två dagar till på mig. Även spenderat denna dagen hos Sofia, hon är bra go den damen. Fattar inte varför inte vi umgåts tidigare. Knepigt hur de kan bli=)
Gött att Obama tog hem de hela, tror att han kan göra mkt gott för USA.

Ja, jag vet att jag är strulig som få,
lite knäpp och svår att förstå
Inte lätt att förstå sig på
Jag har så svårt att låta dig gå
Kan det vara sant, ska det sluta såhär för oss
Känner mig så vilsen i vårt nyckelkosmos
Jag har gått loss på alla känslor min tro till trots

Alexander

och jag sitter i allrummet och dricker kaffe och te. Jag har spenderat hela morgonen och förmiddagen hos Sofia. Vi har läst på sociologin och pedagogiken och imorgon börjar vi på psykologin. Måste vixa detta, jag vill fixa detta, jag ska fixa detta....

Carpe diem*

Inga kommentarer


Bättre humör:P

Är positiv nu!
Nästan svarat på alla tentafrågor nu, så sedan är det bara att plugga in skiten... mest orolig för psykologin men den tar jag tag i imorgon. Jag måste fixa detta, jag ska fixa detta, jag måste, måste, måste.


God morgon, good morgon..

... hör fåglar sjunga glatt, god morgon, god morgon.. i kööööör*
Sitter med morgonkaffet i högsta hugg och svarar på en massa gamla tentafrågor. Ska försöka bli lite mer "positiv" till denna jävla-skit-tentan som jag måste skriva om. Har jag sagt att jag var 2p ifrån att klara denna tentan tidigare? Vilket suuuuger kaninballe, (ursäkta mitt ovårdade språk).
Tänkte sitta hemma och plugga nu på morgonen, vilket faktiskt går rätt bra, (änsålänge) och sedan blir det en sväng till universitetet. Skriver på datorn så det kan nog vara gött att få ut allt i pappersform.
Imorgon bär det av till Sofia. Vi ska plugga på psykologidelen tillsammans eftersom den är mest pain-in-the-ass.
Hoppas att ni tar mig med en nypa salt denna veckan, för jag känner på mig att den inte kommer blir rolig. (Oj, se där. Redan glömt att jag ska vara positiv till denna skit). Oj igen.. jaja.. Läs allt "med en stor fet hög med salt" ;)

Tell me how...

...im supposed to breathe with no air...

Jag är trött, riktigt trött, så detta kommer nog bli ett skumt inlägg. Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Vill ha sommar och sol, eller vinter och massa snö nu, inget mellantjafs.
Veckan som jag har framför mig känns hemsk. Har jordens ångest för tentan som ska skrivas på fredag. Fy fan! Mitt humör har inte direkt varit high chaparall idag. En riktig skitdag.
Gjorde något kycklingwraps liknande till kvällsmat idag, riktigt gott faktiskt.
Annars då?
Skit!


Fan..

Jag är så jäkla lättirriterad idag.. Ork! Sitter och pluggar på pedagogikdelen nu, vilket inte gör mitt humör bättre direkt.

Det blev...

... pirat* Var en sjukt full, men glad sådan. Riktigt rolig kväll som först började med en öl hemma i korridoren, sedan blev det en sväng till en förförfest, sedan den "riktiga" halloweenfesten för att slutligen sluta kvällen på NH i stan. Innan läggdags blev det tacos i korridoren tillsammans med en rom och cola drink:P


















Fick tyvärr bara apdåliga bilder från gårdagen. Min kamera suger samtidigt som jag inte fick med alla grymma dräkter på långa vägar..

Casino Royal

Såg föresten på film med Åsa, Cissi, Alex, Viktor och Sergej igår. Blev Casino Royal. Den var riktigt bra så det ska bli kul att snart kunna se den alldeles färska bondfilmen som precis kommit ut på bio.

Pirat-Tinna

Gårdagen spenderade jag med Mark och Alexander på tornby, där vi letade efter halloweenkläder. Jag hittade dock inget, men Mark skall vara superman och Alexander skall vara spindelmannen. (Notera att de kommer använda dräkter som en 7åring annars bär). Vet inte vad de blir för mig.. Pirat tror jag.. De kan jag nog fixa ihop här hemma på något sätt. 
 


Tiden..

Tiden går fort, alldeles för fort för att jag ska kunna hinna med allt. Är saker att ta tag i hela tiden. Jag har precis avslutat en 18p-kurs och på måndag börjar nästa, +att jag på fredag ska skriva en 18pkurs som jag missat. 18 feta jäkla stora jobbiga p. Usch, ork, fy och blä...

RSS 2.0