Går inge bra...

... med min bantning förtillfället. Dags att bita tag i det sura äpplet igen. Har blivit alldeles för mkt festande och onyttigheter de senaste, kombinerat med lite träning.
Imorgon blir det träning. Då är det jag som tar med mig träningskläderna och tar tag i mig själv direkt efter skolan. Armar och kondition ska köras.

Dagen som gått...

Började dagen med ett seminarie kl 815, där vi fick berättat om vårat arbete som vi lämnade in förra veckan (grupphemtentan) för de andra i seminariegruppen. Klarade oss, så nu är det bara en redovisning om den manipulativa sekten, på torsdag och sedan är vi klara med 18p för denna terminen; vilket känns såååå gött.
Efter skolan så hängde jag på Sofia in till tornby, där jag lämnade in min dvd som har gått sönder. Lite surt eftersom den bara är lite över en månad gammal. Så nu ska den vara hos farbror doktorn i några veckor och sedan så hoppas vi att den kommer hem hel och fin igen.


Pour que tu m'aimes encore

pour que tu m'aimes encore =Riktigt fin sång.. love it!

Hallelelujha...

......... eller hur de nu stavas.
Solen skiner här, mellan jordens regnskurar. Tror att vi fått hit lite av de regniga vädret som västkusten hade igår.
Livet leker och jag mår bra, dock sjukt trött efter helgens bravader. Jag är inte riktigt gjord för att dricka tre dagar i rad längre. Lördagen slutade iaf med fest här i korridoren och sedan raka vägen till sängen, utan att passera krogen, för mig; vilket nog var lika bra.


Annars då?
Har haft grupparbete  idag, vilket förpestade min dag. Mycket kan jag ta, men när jag har pms +dåligt morgonhumör så klarar jag inte riktigt att hålla inne mina mindre positiva tankar om någon som beter sig så irriterande sjukt jäkla idiotiskt. Fein va arg jag är, ork!

Hey Mickey

va händer?
-Gårdagen slutade på HG, där jag, Amelie, Viktor, Robin, Sergej mfl partajade loss; iaf jag och Amelie. Sjukt kul var det iaf.
Snart ska jag ta mig neråt stan och sedan blir det korridorsfest hos oss. Wiee, hoppas det blir lika roligt idag.
Mycket festande nu känner jag. Tredje dagen irad. Börjar likna Bulgarien nu:P
Puss*

Money money money

......Must be funny, In the rich man's world
Money, money, money, Always sunny
In the rich man's world
Aha-ahaaa
All the things I could do, If I had a little money
It's a rich man's world*


Har ju fått pengar idag, dennna feta CSN-pengen..

Blir iaf snart en tripp till stan med Sofia. Ska möta henne på universitetet kl 15, sedan blir det stan för hela slanten. Ska faktiskt försöka att hålla i pengarna denna månaden. Ska försöka dra ner på matkostnaderna lite, köpt så mkt onödigt de senaste. Behöver tex inte köpa lite glass för 50kr bara för att den är så sjukt god. Är ju faktiskt student, även om jag inte riktigt har insett detta än. Kommer ju inte direkt in jätte mkt pengar på kontot varje månad. Nallar av sparpengarna varje månad, men nu är det stopp på det.

Full kväll igår

Blev bra i gasen igår. Var som vanligt riktigt roligt på förfesten, men när vi kom till Platå så var det som vanligt. Riktiga drägg ute som jag inte ens skulle ta i med lyftkran, alldeles för mkt folk för att man ens ska kunna dansa och hela dansgolvet luktade svett, skit och ännu mer svett, lovely*
Jag kommer verkligen inte ur detta attt jag inte tycker att det är roligt med krogen längre. Vill verkligen att de ska vara dyngkul, men det blir samma sak varje gång och jag vill bara hem. Knepigt, får la se va de blir av mig. Sagt de förrut och jag säger det igen, pojkvän nu skulle vara lägligt. Någon som inte måste gå ut på krogen och svira varje helg, för själv pallar jag inte med de längre. Jag går ut för att dansa och jag vet att platås musik suger varje gång, men ändå går jag dit. Det är som att man plockar äpplen och lägger dom i korgen, hela kvällen; vilket suger kaninballe.
Om man bara ska "skaffa" en pojkvän, så är det faktiskt ganska lätt. Det finns mängder av pojks i denna stan, saken är nog bara den att jag är sjukt kräsen och inser nog själv ibland attt jag måste sänka kraven lite... Men det är svårt, svårt som fein*
Samtidigt så vet jag att jag är värd de bästa, så jag tänker nog hålla det så:P

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.


Promenad i sola

Precis hemkommen från en promenad i rydskogen med Amelie, sååå härligt.. Nu bär det av till Tornby, svettig och härlig, för att kanske hitta något till ikväll. Då tänker vi va d hetaste kexen på Platå... Shit, ja är taggad

Morgon

Sitter här som vanligt med yogurt, äpple, kanel och stoor kopp kaffe. Huvudvärken är tillbaka, lovely. Ska snart knapra i mig en huvudvärkstablett. De måste ge sig idag för jag ska möta min grupp på skolan kl 9 för att påbörja vårat miniprojekt.
Man kan föresten förklara min huvudvärk med att någon sitter i bitt bakhuvud och har en högtryckstvätt som pumpar ut cement mot mina ögon, min panna och kindben.. Så sitter värken. Men man är inte bitter för de, nej då! 



Seriöst

Jag ser på idol, tycker att det är riktigt underhållande eftersom jag älskar musik. Dock bör folk nu lägga ner med att klanka ner på Katrin Zytomierska. Det börjar gå lite överstyr tycker jag. Hon hade uppenbarligen inte sagt något om hon hade vetat vilka stora rabalder de skulle bli om saken.
Idol har "förnedrat" folk och krossat mångas drömmar genom hela programmet, det är de som gör tv och det vet alla. Katrin menade, som hon sagt, inget illa med sin kommentar.
Thats it, släpp det där!
Orka gå runt och vara bittra.

Åh Greys..

Jag bara älskar den serien.


För övrigt så är jag proppmätt, äppelpajen och glassen står mig upp över öronen. Ingen härlig känsla d inte. Alexander kom nu ikväll med, kul att ha tillbaka korridorens "lille pöjk". Han har precis gått ur gymnasiet, shit, man känner sig gammal som gatan


Yes

Huvudvärken är borta. Somnade som en stock och vaknade för en stund sedan. Nu har jag och Åsa gjort äppelpaj och ska snart ta de lugnt framför tvn med resten av flöjtarna i korridoren.

ajajaj

Jag har huvudvärk och jordens träningsvärk i armarna. Egentligen älskar jag träningsvärk, men denna är en pina. Det gör inte bara lite ont, utan det värker.
Ska försöka sova en sväng snart, huvudet vägrar ge med sig, eller va de nu är där inne som gör så förbannat ont. Var på gymmet en sväng tidigare idag. Där var det ett nyförälskat par. Shit va de höll på med varandra hela tiden och jag kände hur jag riktigt störde mig. Vet inte varför, men är väl inte riktigt på humör.
Suck att man inte själv ska hitta någon.
Ne, nu ska jag, Tinna (bitterfittan) lägga mig och sussa ett tag.
... o för er alla andra, fånga dagen*

Mitt huvud








                                                                                                                                                                                                                 .

Huvudvärk

Vaknade med huvudvärk idag så nu har jag precis knaprat i mig en alvedon och sitter nu med en kaffe i högsta hugg. Ska snart pallra mig ut i höstvädret, som faktiskt ser ut att bli riktigt fint idag.
Jag har bara ett måste idag, och det är att lämna in tentan på skolan i vår lärares postfack innan kl 12. Jag borde plugga annat, men ska faktiskt försöka att ta det rätt lugnt. Tänkte iaf börja dagen nu snart med en morgonpromenad och lämna in tentan. Ikväll är planen att jag ska gå på box med Åsa, men tiden däremellan har jag inga som helst spikade planer.
Ska nog sola med föresten, behöver det.. Sjuukt blek nu, så det kan bara vara nyttigt med lite färg på min bleka nuna


Massage av ORMAR!

Fy fan, skulle aldrig palla det. Man kan alltså gå och bli masserad av ormar...
No way in hell... Kjell!

Long Kiss Goodnight






                                                                                                                                                                                                        .

Shit!!!

Jag är ju ledig imorgon.. ingen skola, shitshitshit.. När hände det senast?
Åh, ska ha en ta-hand-om-mig-själv-dag*


Smoothie´s

Glömde nämna att aftonbladet idag skriver om smoothies. Såå gott och verkligen en stor favvo här i korridoren, har blivit mkt av dessa godingar de senaste. Gör en vettja*
 

 

Fotboll och...

slingning i Maggans hår, som det ser ut jusst nu.
Efter fotbollen ska jag se de senaste avsnittet av OTH, en av de bästa serierna enligt mig. Sååå bra. Den och Greys Anatomy har båda en varm plats i mitt hjärta varje vecka=)
Ser de senaste avsnittet som visats i USA idag, på sidan www.surfthechannel.com Vet inte om ni känner till den, men den är kanon. Kan se alla möjliga serier, filmer och dokumentärer. Den sida går iaf varm här hemma, om man nu kan säga så om en sida:P
XOXO


Vaken

Nu är jag vaken! Har noll huvudvärk men är sjukt trött. Tog en varm dusch och ska snart pallra mig ut t soffan för att se om ja kan få mig lite sällskap


Done

Färdiga med hemtentan, vilket känns sååååååååå gött. Nu ska jag bara ta mig t skolan imorgon bitti och skriva ut skiten. Kom hem vid 16 med jordens huvudvärk. Knaprade i mig en alvedon och la mig sedan i soffan, för att sedan lyssna på Maggans nya dejt. Verkar vara ett riktigt kap, trots sin unga ålder;)

Gone

Nu lättar jag ankar, mot en dag full av hemtentaskrivande... Lovely

Carpe Diem*

Hur trött får man vara

Jag kan inte med ord, beskriva min trötthet nu. Känns som om att jag vill skita i allt och bara sova, men inte. Fy!
Sitter här med en fet kopp kaffe och lite yougurt och äpple; samtidigt som jag försöker kvickna till. Att det blåser som fasen ute är inte något som gör hela saken direkt bättre.
Jag fryser, det är kallt och jag tänker klä mig i myskläder från topp till tå.
Brrr...

Gränser och frihet

Gränser och frihet eller frihet och gränser?

Ibland kan man känna sig friare med gränser just därför att man har en säkerhet.
En säkerhet att kunna göra bort sig.
En säkerhet att kunna vara svag.
En säkerhet att kunna vara arg.
En säkerhet att kunna säga vad man vill.
En säkerhet att vilja säga det man vill.
En säkerhet att känna det man känner.
En säkerhet att känna det den andre känner.

På samma sätt kan frihet ge upphov till gränser just därför att man inte vågar.
Inte vågar göra bort sig.
Inte vågar vara svag.
Inte vågar vara arg.
Inte vågar säga vad man vill.
Inte vågar vilja säga det man vill.
Inte vågar känna det man känner.
Inte kan känna det den andre känner.

Känslor verkar inte trivas i frihet utan liksom männskor må bäst av gränser.

Gränser som borde vara hot blir istället skydd och stöd.

Mot vad?

Ensamhet?


Inget

Det blev varken sova eller promenix, utan jag slutade på gymmet med Åsa. Körde lite armar, ben och en släng med kondition. Nu jädrans ska jag få snygga armar!
Annars då? Kollat på simsons och famly guy med korridoren. Det har liksom blivit en vana. Vi ser på de varje vardag mellan kl 20-21, samtidigt som vi käkar kvällsmat. Min kvällsmat idag bestod av yougurt, kanel och äpple, sååå gott.

             +            

+     

Sova eller promenad?

Jag är sjukt trött efter denna dag, som enbart har bestått av tentaskrivande. Sååå trött i huvudet. Vet att jag kommer somna som en stock om jag lägger mig ner, borde nog försöka hålla mig vaken, för att ist sussa tidigare. Måste vara pigg imorgon, eftersom det är sista dagen som vi ska skriva på. Ork!


Älskar snooze

Jag bara älskar snoozeknappen, men samtidigt så kan de bli ett rätt stort problem då jag alltid får stressa järnet varje morgon pga jusst snoozeknappen..


Powerwalk +Kladdmuffins*

Vid 17 tog jag en promenad med Michaela, genom rydsskogen, förrbi gamla Linköping för att sedan komma ut bakom universitetet. Riktigt härligt och friskt väder.
Paula kom hit runt 19 så jag klippte och slingade henne. Blev riktigt fint* Bakade även kladdmuffins med kokos i, som jag skall ha med mig imorgon till Sofia. Vi ska nämligen träffas med gruppen imorgon, tisdag och onsdag pga. att vi har en tenta som ska skrivas och lämnas in senast onsdag kl 12.
Vidare har jag spenderat de sista timmarna med Åsa och Sofia i min korridor. Det blev till att äta upp resterande muffinsen och te, mumma*

Vår korridor

Hej igen*
Kollade runt lite på facebook och hittade bilder på vår korridor.. Eller delar av den iaf, tänkte att d kunde vara roligt att se för er som ännu inte fått tummen ur arslet och hälsat på mig;)
Första bilden är tagen direkt när man kommit in genom ytterdörren. Min dörr är den första till vänster (den är precis inte med på denna bilden). I denna korridoren bor alltså, jag (Tinna, Fofana, Prince, Maggan, Åsa, Viktor, Alexander, Mark och Sofia. Det är alltså folk från Sverige, Guinea, Ghana och England. I våras hade vi även en spanjor och fransman.

Går man till höger när man kommit in så kommer man till vårat uppehållsrum.

När man kollar från soffan, mot korridoren så ser de ut såhär...

Sedan har vi köket, med en väldigt populär darttavla.


Morsning korsning^^

Ursäkta röran...

... jag håller på att bygga om...........

Sitter och skriver ner lite om det biologiska perspektivet inom psyologin. Intressant, men jag är inte direkt på läshumör.
Biologiskt inriktade forskare inom psykologin förklarar iaf det mänskliga psyket med hjälp av hjärnans funktionssätt. Sökte efter lite bilder på internet, för att det ska bli lättare att lära sig var allting sitter...
Undra om jag ska ta hjälp av denna bilden på tentan?!?!


Autumn leaves

Nu ska jag ut i solen och hoppa runt i höstlöven...


Fairytale Of New York

Sitter och hör på Fairytale Of New York, lite rolig faktiskt=)
Riktigt fint väder i Linköping idag, blåser dock en hel del och vinden är kall. Jag tvättar för fullt samtidigt som jag går igenom en massa musik. Ska snart ta tag i psykologiboken, skall bara få i mig lite lunch först.
Jag är en riktig krulltott idag föresten. Sofia gjorde två inbakade flätor på mig igår kväll, tog ut de nu och de blev faktiskt riktigt snyggt. Jättepraktiskt när man inte orkar fixa sig så mkt på morgonen. När jag sover med flätor så är det bara att ta ut dom på morgonen, i med lite produkter och sedan iväg. Blir allt från galet och busigt till romantisk och sofistikerat*


Ooooh Happy Day*

Ps. I love you*

Åh vilken film. Såg den igår kväll med Mark, Fia och Fofana. Den är så fin. Har ni inte sett den så se den, det riktigt skär i hjärtat. Man får sig verkligen en tankeställare om att man faktiskt ska rå om det man har idag, leva i nuet; för man vet aldrig när allt kan vända.


Me, myself and I

Blev inte så mkt psykologiläsande iaf, men har hunnit med en massa andra saker, som bara varit för mig själv.
*Gjorde en stooor kopp kaffe, med massa mjölk i, och yogurt med kanel och äpple.
*Sedan blev det en låång dusch där jag skrubbade hela koppen, från topp till tå. La även  i en protein-inpackning från joico medan jag skrubbade kroppen.
Rekommenderar denna starkt, då den är som godis för håret. Jag sparar ut mitt hår nu, så den är super.

Nu sitter jag här i sängen i bara handduk. Har lagt en ansiktsmask från dermalogica och har nu i en inpackning från loréal. Har även målat tånaglarna i en stark röd färg. Blir faktiskt lite glad av att se en liten färgklick där nere:P


Jag bara älskar dessa stunder, då man bara tar hand om sig själv. Mitt upp i all stress så glöms det liksom bort.


Avsugen?

Om man inte är sugen, är man avsugen då? ;) Nje, skämtosido, råkade säga att jag var jusst avsugen häromdagen, tänkte mig inte för.. Skitsamma*
Jag har inte börjat plugga än, dagen bara springer ifrån mig. Dessa ständiga krav, ork. Skall iaf ta tag i psykologin snart. Bör beta av detta:

1 - Introducing psychology

2 - Biological aspects of psychology

3 - Sensation

4 - Perception

5 - Learning

6 - Cognition and language

7 - Human development

8 - Personality

9 - Psychological disorders

10 - Social cognition

11 - Social influence


En promenad rakt in i hösten

Precis kommit hem efter en promenad med Sofia. Så härligt höstväder med sol när vi gick men nu börjar det mulna på. Löven har fortfarande riktigt vackra färger, men man ser att det snart är dags för det gråa, trista höstvädret.. Usch, fy och blä..

Mätt?

Brad Sciullo. Amerikanen satte i sig en monsterburgare på 9,1 kilo. Enbart tillbehören vägde 2,3 kilo.....

 


Jämna plågor*

Mitt ass värker, notera värker. Har en sjuk träningsvärk idag. Det känns att jag lever i rumpan, insidan låren (i detta fallet är det en pers att gå på toa), ryggen, axlarna och triceps. Tränade på gymmet med Maggan igår, idag är det alltså första dagen efter träningen, är jag inte helt ute och cyklar så är det så att det är den andra dagen som är värst. Ser riktigt fram emot morgondagen och dess jämna plågor..

En torsdag

Jag är så sjukt trött idag. Har verkligen fått sova ut idag, sedan blev det en liten promenad i skogen med A och M. Ingen träningspromenad direkt, utan bara för att komma ut en sväng. Ikväll ska jag ta mig t gymmet och köra lite kondition. Ska köra skiten ur mig.
Faktiskt fått höra från två pers, att jag gått ner i vikt nu. Känns UNDERBART, äntligen händer det något! Har verkligen kämpat de senaste veckorna, på ett bra och sunt sätt. Då jag nästan kan äta vad jag vill, vara mätt och samtidigt gått ner i vikt. Aldrig hänt mig tidigare faktiskt, att de gått så "smärtfritt".
Det är fortfarande en del som jag vill ha bort, men de känns sjukt gött hittils iaf. Jag är nöjd med mig själv!

Morsning korsning*

Jo-rå-satteeeee....
Idag har det varit skola, lunch med gruppen och sedan har jag inte gjort ett skit nytta. Ska snart börja läsa inför seminariet som är imorgon. Tredje och sista seminariet för denna veckan, (ja vet, d e galet).. Sedan tänker jag ta helgen. Det blir en lugn helg med en massa läsande och träning. Egentligen bjuden på fest imorgon och på fredag, men tror att jag faktiskt ska hoppa båda, som d ser ut nu iaf:P

Varför?

Tränade kondition i gymmet med Amelie idag. Över en timma faktiskt, så jag är stolt:P

Min första fråga är -Varför går vissa killar till gymmet och tränar i flip-fops +massa halsband och superstajlade?
Min andra fråga är -Varför går vissa tjejer dit och tränar med push up bh, superurringade linnen och jordens fetaste håruppsättningar, +2kg läppglans på det?

   -När jag går till gymmet sätter jag upp håret i en tofs (eftersom det är jobbigt när håret hänger fram i ansiktet när jag tränar). Jag har på mig sport -bh (eftersom brösten annars hoppar upp i taket när jag springer). Jag svettas som en gris, eftersom det är så jäkla gött efteråt.


Nu blir det natten

Konstigt, för jag är inte ens trött. I vanliga fall brukar jag vara död vid den här tiden, men inte nu.
Har inte blivit ett skit pluggande för mig idag. Pratade med Lisa i telefonen samtidigt som jag tog en promenad, genom rydskogen, för att sedan komma ut i vallarondellen och sedan hem igen. Sedan blev det kvällsmat och tv med grabbarna grus ute i korridoren.
Det har varit en riktigt bra dag. Jag har varvat ner och bara gjort de som jag har känt för. Verkligen behövt det. Imorgon blir det skolan och plugg. Ska möta Amelie där, sedan blir det bodyjam med Mikaela (om jag känner mig redo för d=P)

oooo...

Mitt nya läppglans*



Borde plugga, måste plugga, har mängder att läsa egentligen. Gör allt annat förutom att läsa. Precis pratat med Linn. Riktigt roligt för det var år och dar sedan. Om jag känner mig själv rätt så kommer det komma mer från mig idag, eftersom allt annat än plugg jusst nu går före........

Hellu..

Sitter nu och hör på -You Can Call Me Al* Så sjukt bra låt. Man blir så glad =)

Precis käkat lite yogurt med kanel och äpple, mumma* Nu blir det en kopp kaffe och plugg.


Time flies....

Time flies.
Time waits for no man.
Time heals all wounds.
All any of us wants is more time.
Time to stand up.
Time to grow up.
Time to let go.
Time.

Hade sittning för alla på BVG igår, där jag var toastmaster. Var sjukt nerrvig innan, men efter att jag sagt första ordet så släppte allt. Jag hade sjukt roligt hela kvällen, allt flöt på och alla var supernöjda. Sååå lyckad kväll men massa sång och dryck.
Detta var min frisyr för kvällen. Enkel uppsättning med lite löshår och mängder av sprej*



Efter x antaö timmar, (på tjejtoan)

What a day....

Funderar på om det är dags att jag berättar om mitt "bråk" med afrikanerna härom veckan, eftersom det blev lite tjafs i köket idag igen. Jag kan säga att jag är känslig nu, mycket känslig. Jag har hur mkt som helst runt mig, som jag sagt tidigare, att det känns som om att jag går av på mitten om någon petar på mig.
Vi kan kalla dessa afrikaner P och F. P är gift och har ett barn hemma i Afrika, medan F är singel. P är 33år och F är 30år. P, som är gift, påstod för ett tag sedan att han kunde ha sex med någon här i Sverige nu när han pluggar här, eftersom det är så långt ifrån sin fru. Varpå jag kläcker, -Jasså, va bra. Då kan ju din fru och ha sex med andra när hon är hemma!. Efter mitt lilla utlåtande så blev P sur och sa -Nej, hon kan inte ha sex med andra. Hon har respekt för mig!.
Som flicka blev jag sjukt förbannad och sa att det inte lät speciellt rättvist, eftersom det är okej om mannen är otrogen, men inte om kvinnan är otrogen. Då kläckte P att en kvinna aldrig skulle vara otrogen mot mannen eftersom hon ska vara glad att hon ens får en man.
Vid detta stadiet på disskusionen så var jag mycket arg, vilket ni förmodligen förstår. Jag förklarade att det är väldigt orättvist, eftersom det inte är på samma vilkor. Då säger P att de är visst rättvist, eftersom det är så. De har alltid varit så, så det är rätt. Samhället säger att det är rätt, därför menade han att det var rättvist.
Sedan kläcker F att han inte kommer kunna gifta sig förrän han e ca 45 år, eftersom hans fru inte får vara mer än 18år. (Jag kan köpa att man kan bli kär, utan att veta åldern osv) Men F:s anledning till att inte gifta sig med en äldre kvinna var att kvinnor som fyllt 40år inte kan ha sex längre, och eftersom en man, enligt F, kan ha sex tom 80år så kommer då inte en kvinna i den ålder kunna ha sex. Detta var hans anledning till att man inte kunde gifta sig med en kvinna i sin egna ålder.
Allt detta och mycket mera "kvinnoförnedrande" åsikter kom de med. Jag kände mig överkörd och det spelade ingen roll vad jag sa.
Så, nu till idag. Dagen med stora ledsamma stunder. Har seriöst varit helt förstörd. P stod och slog bort skiten från borden i vardagsrummet med en handduk. Slog på skiten så att den flög genom rummet, upp i sofforna och på hela golvet. Då sa jag bara, -Är det inte bättre om du tar en vanlig trasa och torkar bort maten från borden. Varpå han blev ursinnig, fly förbannad och skällde ut mig efter noter. Frågade vad jag trodde att jag var för kvinna som kunde säga t honom hur han skulle göra något. Han skrek, minst sagt.. Sa att jag var den värsta kvinnan han träffat blablablablabla.... Va trodde jag som kvinna att jag hade för rätt att "rätta" honom..
Jag blev chokad och hela min dag har varit förstörd.
Han betedde sig som ett jävla as och jag har inte sett honom sedan dess. Han gjorde mig sjukt illa och jag har ingen större lust att se honom igen.
Finns så mkt mer att berätta men jag orkar inte skriva ner allt. Han är en riktigt jävla mansgris iaf. Fy fan!!!!!!!!!

Va fan håller jag på med...

Blir så sjukt irriterad på mig själv. Borde ställa mig i spegeln och ge mig en rejäl utskällning. Jag måste bestämma mig för va fasen jag vill. Ni kommer inte förstå nu, men ändå.. d måste ut!
Nr 1, antingen så får jag se till att träffa honom snart, eller så får jag släppa honom, Punkt slut, ingen idé att hålla på som jag gör. Gör bara illa mig själv i längden och det vet jag.
Nr 2, SLÄPP! Honom måste jag släppa. Vet att jag nog bara tänker på honom för att det är lättare än att tänka på nr 1.
Nr 3, Det är slut, släpp det och gå vidare.. Jag är inte alls intresserad egentligen, har inte varit d på länge, men idag så blev jag påmind och nu känns jag som världens sårbaraste flicka. Litenlitenlite flicka i en storstor värld!
Jag är så trött på mig själv när det kommer till ältande. Vad tjänar de egentligen till? Vem vinner på det? Jag pinar ju bara mig själv. Åååååååååååå jag är trött på mig själv, idiot. När ska jag växa upp, kommer jag någonsin komma ifrån detta ältande? Å, idiot! Skärp dig Tinna!



Annars då? Allt är sjukt bra, men har som vanligt väldigt mkt att göra. Förbereder en sittning som skall äga rum på hg på lördag samtidigt som jag pluggar arslet av mig. Gjorde en kladdkaka med Prince idag, mitt upp i all skit. Åt lite men mådde illa ganska snabbt. Man vänjer verkligen bort magen med att äta dessa onyttigheter, bra de iaf.
Varit på bibblan och haft möte med gruppen, sedan blev det lite plugg och nu är jag här. Alla andra är ute på fest. Ska bli gött att vakna upp utan någon bakfylla imorgon. Min mage är nämligen lite i av ett ska. upplösningstillstånd nu så jag ska nog inte inta någon som helst alkohol förrän lördag.

Känner mig överkörd...

Kommer seriöst inte ihåg när jag vaknade pigg senast. På grund av att jag har så sjukt mkt som måste göras hela tiden så drömmer jag jordens mardrömmar. Kan vara detta som gör mig sååå trött. Hoppas att de snart ger sig iaf. Värsta jag vet att vakna mitt i natten och vara "livrädd" pga en skitdröm som man vet säkert inte är på riktigt.
Är det inte sjukt att man fortfarande som 23åring har mardrömmar. Trodde att detta var något som man växte ifrån, men inte. 

Ta åt dig nu om du är min vän!
Förlåt för att jag inte hör av mig så ofta längre. Jag har bara som sagt sjukt många bollar i luften jusst nu, vilket gör att de tom är "jobbigt" att svara på mess. Lägger bort mobilen och glömmer svara. Samtidigt som jag vet att ni är kvar och att jag har sagt detta förr så känner jag ändå att jag måste poängtera detta igen.  

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och en fruktsallad med kanel och kardemumma, mumma* Skall snart fixa till här hemma, sedan blir det skolan en sväng. Måste skriva ut lite saker tills kl 13 då jag ska ha möte med resten av faddrarna. Vi ska nu lägga upp lite mer om själva sittningen, som äger rum på lördag, och öva på sångerna som vi ska kunna utantill.
Måste även köpa en bok om grupppsykologi som ska läsas klart tom torsdag, då jag ska träffa min grupp för att skriva en liten rapport till första seminariet nästa vecka. *Andas*



Bantningen då? -Den går faktiskt bra. Unnar mig det jag vill på helgerna och håller mig nyttig på vardagarna. Jag har inte alls de sockerbegäret längre, som jag hade för några veckorsedan. Vissa kläder börjar sitta lösare och jag mår sååå bra.  Tränade igår med Sofia, en ny tjej i korridoren. Blev 45 min kondition och sedan lite mage. Hinner jag inte ta en promenad i solen idag, så skall jag försöka att ta mig en sväng till gymmet ikväll med.
Puss och krama om*
/allas eran Tinna

Vad händer.....

Tiden går alldeles för fort. Får nästan panik. Den andra hemtentan är avklarad, vilket känns hur gött som helst. I fredags kom Lisa hit. Var riktigt kul att träffa henne, för det var sjukt längesedan som vi hittade på något. Fredagen spenderade vi i lugnets tecken, med god mat och massa mat. Under lördagen gjorde vi stan och sedan blev det en riktigt lyckad utgång med några i korridoren. Hamnade på platens tillslut, där inträdet var 120KR. Kan säga att de stället inte är värt de pengarna. För det första så är jag inte van vid att stå i kö, vilket vi gjorde i minst 20 minuter, och för det andra så har jag ingen lust att punga upp 120kr för ett ställe jag knappt vill ge 50 för.
Skitsamma, vi hade roligt iaf =)

Vet inte varför, men de senaste dagarna har jag längtat något fruktansvärt mkt efter någon. En pojkvän, någon jag bryr mig om. Jag vill bli kär igen, kär och galen... 

Här har ni mig och Lisafisa iaf*

Från porrsurfning till....

Precis landat i min säng och kommer snart somna som en stock. Blir snart till att åka ner tills stadsbibblan igen. Känns som om att man bor där nu.
Annars har jag skämt ut mig något sjukt mkt idag. Pratade seriöst med en kille utanför klassrummet i fem minuter idag, som jag hela tiden trodde var en annan. Konstigt att han såg lite förvånad ut ibland när jag pratade och frågade hur han hade haft det. Kom på detta när jag hade satt mig ner i stolen innan vi skulle få ut hemtentan. Ville bara sjunka genom jorden. Stackars kille.... Fattar inte, gjorde liknande i lördags. Skillnaden då var dock att jag var rätt full när jag började prata med en person som visade sig vara en annan efter ett tag. Idag kan jag inte skylla på något annat än att de är sjukt lika. Åh, shit va pinsamt.. jaja..
En annan skum sak var en kille, eller rättare sagt en man runt 30 års åldern satt och porrsurfade mitt i bibblan idag, vem som helst kunde se va han höll på med. Jag undrar seriöst hur han tänkte då. Vi snackar inget diskret nu, utan allt från filmer till riktigt groteska bilder. När personalen äntligen fått tumen ur arslet och var påväg att "ta honom i örat" så hade han precis gått.
Inte nog med detta så fick vi en lagom utskällning, jag tror att de var det, av en gubbe. Förmodligen var det för att vi kaanske pratat lite högt kring vårat bord en stund. Ist för att gå och be oss dämoa ljudnivån så kom han och pratade argt om något med opera i Italien, vi fattade ingenting utan såg ut som några fågelholkar. Efter hans fina ord så flrstod vi fortfarande inte riktigt vad han menade så då frågade jag artigt men bestämt, -ursäkta, men vad menar du? jag hänger inte med?. Han hade precis vänt på klacken men kom tillbaka och tog samma visa igen. Fortfarande förstod vi inte ett skit vad han pratade om för opera så vi bara log och han återgick till sin tidning. Sedan bröt vi ihop, för verkligen ingen förstod var han babblade om. Efter många om och men så måste han syftat på min lilla dans där jag sa -ååå va roligt. Syftet var att jag skulle likna Papi Raul, förmodligen uppskattade inte farbrorn våran humor; vilket jag respekterar!


Jag dööööör...

Sitter på stadsbibblan nu och skriver hemtenta. Är helt slut.. Bara hållt igågn sedan 8... =2 timmar kvar:P

Imorgon blir det nog ett lika trevligt pass. Tolv timmar på bibblan. Mummsigt*

RSS 2.0